Večer začinjen z ogrevanjem, smehom in zabavo | EKOSEN

Večer začinjen z ogrevanjem, smehom in zabavo
torek, 7. September 2021
/
novica

Poletni dogodek, ki se je minuli petek zgodil v prijetnem ambientu Hiše OZ v Mariboru, je poskrbel za veliko mero sproščenih nasmehov in glasbenih ritmov, saj sta bila v glavnih vlogah na odru stand up komik Vid Valič in kantavtor Adi Smolar.

Dogodek je za svoje poslovne partnerje in stranke organiziralo podjetje Ekosen, ki se ponaša tudi z nazivom 'Specialisti za IR ogrevanje'.

Podjetje Ekosen je z nedavnim dogodkom dokazalo, da niso le specialisti za IR ogrevanje, ampak znajo s svojo pozornostjo tudi očarati zveste stranke in poslovne partnerje. S pomočjo izbranega programa za sproščen poletni večer so poskrbeli tudi za širjenje dobre volje in dobrega glasu.

Vid Valič in Adi Smolar sta navdušila
»Želeli smo, da ljudje, ki nam veliko pomenijo, vsaj za en večer pobegnejo v sproščen ambient in se prepustijo dobri volji,« je zaupal ustanovitelj in direktor podjetja Ekosen, Aleš Babič, ki se zaveda pomembnosti dobrih poslovnih partnerjev in zadovoljnih strank. Zato so Ekosenovci prav s tem razlogom na oder povabili Vida Valiča, ki je poskrbel za veliko dozo smeha in Adija Smolarja, s katerim so povabljenci uživali v prijetni glasbeni spremljavi.

Nasmeh tudi za Aktualovega nagrajenca!
Vid Valič pa pretekli petek ni bil edini, ki je privabljal nasmehe na obraze. To nam je dopoldne uspelo tudi na Radiu Aktual, saj smo skupaj z Ekosenom nagradili srečnega izžrebanca.
Prav v petek tik pred poldnevom se je na Aktualu zaključila velika nagradna igra, kjer smo na najbolj poslušani radijski postaji v Sloveniji nagrajencu Roku Jakiču podarili Ekosenov IR grelni panel Sunlife premium Art s sliko po njegovi izbiri. »Vau! Res ste me pustili brez besed! Ker v dnevni sobi nimam televizije, bom užival ob pogledu na fotografijo z dopusta, ki me bo obenem še prijetno grela,« svojega navdušenja nad nagrado ni skrival Rok.

Da bi bilo takšnih trenutkov, kot je bil pretekli petek, resnično še več, pa si želimo tudi Aktualovci. Dni, ki rišejo nasmehe, ogrejejo srce in poskrbijo za pravo mero zabave.